Velkommen til VAMDRUP TENNISKLUB 

 
 
Trænerteam i Vamdrup Tennisklub er kommet godt fra start
Som det første medlem i Vamdrup Tennisklub har Lene Fuglsang gennemført Tennis Træner 1 i Kolding Ketsjer Center. 
Klubbens mål er at uddanne endnu flere trænere, som kan deles om opgaven og byde ind med træning på alle niveauer til glæde for jer medlemmer. 
Derfor har Vamdrup Tennisklub indgået en såkaldt “Vækstaftale” med DGI Sønderjylland og Dansk Tennis Forbund. Aftalen løber fra 2024-2026. 
Næste år er det måske din tur til at tage med?
Du kan nemlig indenfor de næste tre år, som Vækstaftalen løber over, blive uddannet som træner kvit og frit og dermed spare de 1500 kroner, som kurset ellers koster. 
Du behøver ikke hedde hverken Rune eller Wozniacki til efternavn for at deltage. Du skal først og fremmest have interessen for at lære fra dig, og så skal du have styr på de grundlæggende slag.
Har du lyst til at deltage i et trænerkursus eller har du forslag til, hvordan vi som klub kan tiltrække flere medlemmer eller på anden måde udvikle os, så tøv ikke med at henvende dig, alle ideer er velkomne. 
Indholdet i vækstaftalen
Vækstaftalen er et 3-årigt udviklingsforløb med fokus på medlemsvækst og bæredygtige indsatser. Aftalen foregår i tæt samarbejde med en tenniskonsulent, som repræsenterer DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund i det fælles visionsprojekt ”Bevæg dig for livet”.
I vækstaftalen samarbejder konsulenten og klubbens bestyrelse om at opstille konkrete vækstmål for de kommende 3 år. Vi laver dertil en handleplan for, hvornår og hvordan klubben opnår målene.
Formålet med vækstaftalen er at skabe involvering og engagement blandt medlemmerne og i sidste ende en masse gode tennisoplevelser.
Kontakt:
Formand Poul Erik Nielsen: 22903351
Medlem og træner Lene Fuglsang: 60155698


Hej alle glade tennisspillere

Betaling af kontingent, køb af bolde kan ske via Mobilepay. Vi sætter mærkater op i klubhuset med QR-kode og tlf. nummer. Vil/kan I ikke betale med Mobilepay skal I bruge bankoverførsel.

 Reg.nr: 2470. Kontonr.: 6887204444

Mobilepay: 940672 - skriv venligst 'navn/navne og kontingent' i kommentarfeltet

Der vil stadig være mulighed for at betale via hjemmesiden

Har du brug for opstrengning af ketcher kan du kontakte Børge Lund på 7558 2131

HUSK AT SKRIVE NAVN NÅR I OVERFØRER. ELLERS ER DET MEGET SVÆRT AT HÅNDTERE.

Kontanter modtages ikke, da det er for dyrt at administrere. Banken modtager ikke kontanter, så derfor skal vi finde en Nordea automat, og det er i Kolding

Venlig hilsen 

Bestyrelsen

 Se bolde og tilbehør under "SHOP" i menuen.