Velkommen til VAMDRUP TENNISKLUB 

 
 

Kontigent for 2024 er som følger

Juniorer(12 til 25år)300kr

Seniorer(25 til 65år)600kr

Pensionister 400kr

Gæste spillere 50kr pr time hvis ikke der kan fremvises medlems nr opkræves der et gebyr på 100kr pr person.

Kontigent kan kun betales via bank konto nr 2470-6887204444 da vi har opsagt mobil pay da det er forbunden med for store omkostninger.

Bolde kan i begrænset antal betales med mobilpay 22903351 ved Poul Erik Højvang nord 68.

Opstrengning af ketchere ved Børge Lund 29792731

Husk når i betaler kontigent at skrive jeres navn på da det ellers er svært at overskue.

Poul Erik Nielsen


Trænerteam i Vamdrup Tennisklub er kommet godt fra start
Som det første medlem i Vamdrup Tennisklub har Lene Fuglsang gennemført Tennis Træner 1 i Kolding Ketsjer Center. 
Klubbens mål er at uddanne endnu flere trænere, som kan deles om opgaven og byde ind med træning på alle niveauer til glæde for jer medlemmer. 
Derfor har Vamdrup Tennisklub indgået en såkaldt “Vækstaftale” med DGI Sønderjylland og Dansk Tennis Forbund. Aftalen løber fra 2024-2026. 
Næste år er det måske din tur til at tage med?
Du kan nemlig indenfor de næste tre år, som Vækstaftalen løber over, blive uddannet som træner kvit og frit og dermed spare de 1500 kroner, som kurset ellers koster. 
Du behøver ikke hedde hverken Rune eller Wozniacki til efternavn for at deltage. Du skal først og fremmest have interessen for at lære fra dig, og så skal du have styr på de grundlæggende slag.
Har du lyst til at deltage i et trænerkursus eller har du forslag til, hvordan vi som klub kan tiltrække flere medlemmer eller på anden måde udvikle os, så tøv ikke med at henvende dig, alle ideer er velkomne. 
Indholdet i vækstaftalen
Vækstaftalen er et 3-årigt udviklingsforløb med fokus på medlemsvækst og bæredygtige indsatser. Aftalen foregår i tæt samarbejde med en tenniskonsulent, som repræsenterer DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund i det fælles visionsprojekt ”Bevæg dig for livet”.
I vækstaftalen samarbejder konsulenten og klubbens bestyrelse om at opstille konkrete vækstmål for de kommende 3 år. Vi laver dertil en handleplan for, hvornår og hvordan klubben opnår målene.
Formålet med vækstaftalen er at skabe involvering og engagement blandt medlemmerne og i sidste ende en masse gode tennisoplevelser.
Kontakt:
Formand Poul Erik Nielsen: 22903351
Medlem og træner Lene Fuglsang: 60155698
 Se bolde og tilbehør under "SHOP" i menuen.